What is Très Jewellery Refund Policy?

Très Jewellery’s belangrijkste doel is om de tevredenheid van onze klanten te; daarom behandelen wij elke bestelling individueel en naar ons beste kunnen.

Alle producten die u wenst te retourneren moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, waarin ze waren  verzonden aan u. Producten kunnen worden geretourneerd binnen een termijn van 14 dagen vanaf het moment dat u uw bestelde product(en) heeft ontvangen. Producten moeten ongebruikt, in perfecte staat en met alle Très Jewellery labels evenals de designers’ labels en/of andere verpakking worden geretourneerd. Returns die beschadigd of vuil zijn of worden geretourneerd zonder de originele labels en / of verpakking kunnen niet geaccepteerd worden en kunnen terug naar de klant worden gestuurd. Wij zullen een volledige retourbetaling voor geaccepteerde retourzendingen (producten die niet zijn gedragen, gebruikt of beschadigd zoals hierboven beschreven is) doen.

 

Wij vergoeden de kosten van succesvol geretourneerde producten op de rekening die oorspronkelijk gebruikt was om die producten te kopen. Let op: wij vergoeden kosten van het product minus alle belastingen, invoerrechten, douanerechten en/of originele verzendkosten. Het retourbedrag zal worden gemaakt in de valuta waarin u betaald heeft en wordt gedaan tegen de wisselkoers zoals deze was op de dag van aankoop van de product(en).

 

Let op: U moet zelf de verzendkosten van de geretourneerde product betalen. Ruiling/retour van product(en) na de 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van de product(en) kunnen naar eigen goeddunken van Très Jewellery worden aanvaard. Voor meer informatie email ons op [email protected].