Wat is Très Jewellery Leveringsinformatie?

 

DHL/UPS/POST.NL

Op www.tresjewellery.nl bestelde sieraden zijn verzekerd tot en met het moment wanneer ze aan u worden geleverd. Op het  moment wanneer u onze sieraden ontvangt zijn deze niet meer verzekerd. Uw pakketje wordt met DHL/UPS en/of POST.NL bezorgd. Wij sturen alle sieraden met een track and trace mogelijkheid en het pakketje wordt aangetekend verstuurd worden. Als u een product bestelt en het laat opsturen naar een ander adres dan uw eigen, accepteert u onze regels en het feit dat onze verzekering stopt op het moment wanneer de derde persoon het pakketje met Très Jewellery sieraden ontvangen heeft. 

 

Prijzen & Tijden

 

NL

€5 

2 werkdagen

West Europa

€15 

2-3 werkdagen

Rest Europa

€20 

3-4 workingdays

VS/Canada

€25 

5-10 werkdagen

Rest van de Wereld

€25 

5-10 werkdagen

Express Wereldwide

€75 

2-3 werkdagen

 

Let op: Geschatte levertijden dienen slechts als leidraad en zijn van toepassing vanaf het moment van verzending. Très Jewellery is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen als gevolg van douane-inklaring processen in het land van uw woonplaats. Très Jewellery is niet aansprakelijk voor vertragingen die buiten het bereik en/of controle van Très Jewellery zijn. Wij adviseren u uw order met inachtneming van voldoende tijd te plaatsen om eventuele teleurstellingen als gevolg van het niet halen van de geschatte levertijd te voorkomen. Als u uw pakketje wilt traceren moet u het tracking nummer gebruiken dat u van ons heeft ontvangen.

 

BTW en DOUANERECHTEN

Klanten die binnen de EU een aankoop doen moeten de relevante verzendkosten en belasting (BTW) betalen. Deze kosten worden aan de product(en) prijs toegevoegd. De BTW is reeds verwerkt in de product(en) prijs opgenomen. De totale prijs van een order wordt getoond nadat de verzendkosten en kortingscoupons worden berekend.

 

Invoerrecht en / of douanerechten worden aan klanten buiten de Europese Unie rechtstreeks via DHL / UPS of een lokale partner carrier van DHL / UPS in uw land doorberekend. Wij adviseren u vriendelijk om voor de aankoop op www.tresjewellery.nl contact met uw lokale douaneautoriteiten op te nemen om te weten welke douanerechten en kosten die verschuldigd zijn.

Let op: Invoerrecht en / of douanerechten en andere afhandelingskosten worden niet terugbetaald als u uw product wilt retourneren.  

 

Verzekering

De gekochte sieraden op www.tresjewellery.nl worden verzekerd tijdens de zending tot en met het moment van levering. Très Jewellery zal het juridische eigendom van de producten behouden totdat u het totale bedrag volledig heeft betaald en totdat de betaling bij ons ontvangen is. Als u uw product wilt retourneren bent u verplicht om het product aan ons ongebruikt, veilig en onbeschadigd te retourneren.

Als u een product van Très Jewellery retourneert en als wij aan u het aankoopbedrag terugbetalen wordt het juridische eigendom van het product onmiddellijk naar ons getransfereerd.

Als u uw pakketje wilt traceren moet u het tracking nummer gebruiken dat u van ons heeft ontvangen. 

Wij adviseren u uw order met inachtneming van voldoende tijd te plaatsen om eventuele teleurstellingen als gevolg van het niet halen van de geschatte levertijd te voorkomen.