Tres Jewellery Samantha Wills

Très Jewellery

JEWELLERY IS THE MOST BEAUTIFUL WAY TO EXPRESS YOURSELF AND TELL OTHERS YOUR UNIQUE STORY. IN EVERY ASPECT, WE HONOUR THIS AND AIM TO EMPOWER OUR CUSTOMERS.

 

Très Jewellery is een exclusieve online boutique die gespecialiseerd is in de verkoop van unieke handgemaakte designer sieraden. Met een moderne zelfverzekerde vrouw in gedachten biedt de website haar klanten diverse lijnen van luxe sieraden, gecreëerd door talentvolle designers van over de hele wereld.

 

Très Jewellery is opgericht om de kracht van de moderne vrouw te vieren en aan haar behoefte en eisen te voldoen. De gehele wereld hebben wij afgestruind om de meest opvallende, 'one of a kind' merken te kiezen en om ze samen op één plek, onder het dak van Très Jewellery samen te brengen. Elk merk heeft net als elk mens een eigen verhaal te vertellen. Het is nu mogelijk om via een muisklik de wereld over te reizen en de meest exclusieve, handgemaakte sieraden uit Amerika, Mexico, Italië, Rusland, Israël, Nepal, Australië, Nederland en uit anderen mooie plekken te ontdekken, allemaal bij Très Jewellery.

 

 

Trèsjewellery.nl geeft de klant toegang tot verschillende bijzondere merken die niet zomaar beschikbaar zijn in de thuislanden van onze klanten. De website introduceert nieuwe designers en de omgeving waar ze wonen, werken en creëren. De collecties die op de website zijn gepresenteerd zijn geïnspireerd door verschillende plekken, mensen, culturen en reflecteren de moderne wereld en het leven zoals het is. Klik op elk merk om het unieke verhaal erachter te horen!

 

Très Jewellery unieke handgemaakte designer sieraden uit de hele wereld.

Mis het niet!

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuws, akties en nieuwe arrivals.

Betaling

U kunt bij ons met iDeal, Creditcards of PayPal betalen.