Hoe kan ik een product ruilen?

Wij adviseren u vriendelijk om onze Returns & Exchange Policy goed door te lezen om te verzekeren dat het eventuele retourneren of het ruilen van het product zo snel mogelijk gebeurt.

 

Très Jewellery’s belangrijkste doel is om de tevredenheid van onze klanten te; daarom behandelen wij elke bestelling individueel en naar ons beste kunnen.

Wij hopen dat u blij met uw bestelling bent, maar als u niet helemaal tevreden Très Jewellery’s belangrijkste doel is om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen bent met uw goederen bieden wij u graag een volledige retourbetaling of de mogelijkheid om het product te ruilen.

 

Retour Voorwaarden

 

U krijgt bij het ontvangen van uw pakket een speciaal Returnformulier. Dit moet ingevuld worden en samen met de producten die u wenst retourneren worden opgestuurd.

Alle producten die u wenst te retourneren moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, waarin ze waren  verzonden aan u. Producten kunnen worden geretourneerd binnen een termijn van 14 dagen vanaf het moment dat u uw bestelde product(en) heeft ontvangen. Producten moeten ongebruikt, in perfecte staat en met alle Très Jewellery labels evenals de designers’ labels en/of andere verpakking worden geretourneerd. Returns die beschadigd of vuil zijn of worden geretourneerd zonder de originele labels en / of verpakking kunnen niet geaccepteerd worden en kunnen terug naar de klant worden gestuurd. Als u product(en) terugstuurt, zorg er dan voor dat de producten worden beschermd tijdens het versturen. Wees ervan op de hoogte dat voordat het pakket ons magazijn verlaat, het volledig is gecontroleerd door ons verpakkingsteam. Als u een beschadigd product ontvangt neem dan onmiddellijk contact met ons op. Producten die als gevolg van normale slijtage beschadigd zijn worden niet beschouwd als defecte producten.

Als uw product defect is (beschadigd of met een fabricagefout) kunnen we u een reparatie van dat product aanbieden of u kunt het product ruilen. Houd er rekening mee dat we een defect product alleen maar voor hetzelfde product in dezelfde maat kunnen vervangen. En dat is op basis van beschikbaarheid. Waar mogelijk zullen wij het defecte product repareren. Als het product niet gerepareerd kan worden of als hetzelfde product niet beschikbaar is krijgt u van ons een volledige retourbetaling van de kosten van het product.

 

Let op: ruiling van product(en) na de 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van de product(en) kunnen naar eigen goeddunken van Très Jewellery worden aanvaard. Voor meer informatie email ons op [email protected].

 

RETOURBETALINGEN van DOUANE-en ADMINISTRATIEKOSTEN 

 

Let op: als u uw product wilt retourneren of ruilen worden de douane- en administratiekosten, de retour- of ruilverzendingskosten door Très Jewellery niet gedekt. U bent verplicht om ervoor te zorgen dat de producten in goede staat en conditie door ons ontvangen worden. U bent aansprakelijk voor schade aan de product(en) totdat we ze in ons magazijn hebben ontvangen. Wij raden u daarom aan om de retourzending te verzekeren. In geval van dispuut, raden wij u ook aan een bewijs van verzending te houden. Het juridische eigendom van de product(en) wordt onmiddellijk aan Très Jewellery overgedragen nadat wij aan u de retourbetaling overmaken.

We zullen de retourbetaling binnen 30 dagen uitvoeren vanaf het moment van ontvangst van uw geretourneerde product(en) bij ons in het magazijn.

 

 

Retourzendingen uit landen buiten de EU
U krijgt bij het ontvangen van uw pakket een speciaal Returnformulier. Dit moet ingevuld worden en samen met de producten die u wenst retourneren worden opgestuurd.

Wij vergoeden de kosten van succesvol geretourneerde producten op de rekening die oorspronkelijk gebruikt was om die producten te kopen. Let op: wij vergoeden kosten van het product minus alle belastingen, invoerrechten, douanerechten en/of originele verzendkosten. Het retourbedrag zal worden gemaakt in de valuta waarin u betaald heeft en wordt gedaan tegen de wisselkoers zoals deze was op de dag van aankoop van de product(en).

In het geval van het ruilen van de product(en), worden uw nieuwe product(en) gestuurd nadat wij uw geretourneerde pakket hebben ontvangen. Indien nodig wordt u verplicht om eventuele bijkomende kosten te betalen.

Ongeïdentificeerde pakketten/retourzendingen worden terug naar de afzender gestuurd.
Voor meer informatie email ons op [email protected].

RETOURBETALINGEN 
Très Jewellery’s belangrijkste doel is om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Daarom zullen wij een volledige retourbetaling voor geaccepteerde retourzendingen (producten die niet zijn gedragen, gebruikt of beschadigd zoals hierboven beschreven is) doen.