IS HET VEILIG OM MIJN CREDIT CARD ONLINE OP TRÈS JEWELLERY TE GEBRUIKER?

Wij informeren u dat wij onze best doen om onze website veilig te laten zijn en om u een optimale en veilige shopping ervaring aan te bieden. Alle creditcard en debitcard (iDEAL) transacties op onze website worden gemaakt via een beveiligde online betalingsomgeving die uw credit/debitcard gegevens versleutelt/codeert. Mocht u een geregistreerde gebruiker op www.tresjewellery.com zijn worden uw gegevens veilig door ons in ons systeem opgeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om uw betalingen en transacties af te ronden.

 

Zoals hierboven beschreven nemen wij alle normale beschermingsopties om uw persoonlijke informatie veilig te stellen.  Maar in het geval dat wegens een onoplettendheid van onze kant een derde partij toegang verkrijgt tot (een gedeelte van de) gegevens die u heeft opgegeven bij het bezoeken of bestellen van onze website, kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden.  

 

Wij willen u graag informeren dat producten in eigendom van Très Jewellery blijven totdat u deze producten heeft betaald en voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Het juridische eigendom van de producten wordt gelijk aan ons overgedragen als wij aan u een retourbetaling maken wanneer u uw product heeft geretourneerd.

 

Bij www.tresjewellery.nl kunt u met iDEAL, een geldige creditcard of met PayPal betalen. De betaling kan met Visa en MasterCard cards, Maestro card en PayPal gemaakt wordenDe betaling wordt van uw rekening afgeschreven door Très Jewellery of door een derde betalingspartij, Icepay, die door Très Jewellery wordt gebruikt. U moet altijd bevestigen dat de credit/debitcard die u gebruikt van u is of dat u een speciale toestemming voor het gebruik van de kaart heeft. Let op: het bedrijf van uw creditcard kan extra veiligheids- en autorisatiechecks uitvoeren om te bevestigen dat u de persoon bent die een betaling uitvoert. Let op: als u en/of de eigenaar van de creditcard die wordt gebruikt de autorisatie van de betaling aan Très Jewellery afwijst, zijn wij in deze situatie niet aansprakelijk voor vertraging of annulering van de order.