Shlomit Ofir Japanese Dream collection. Shlomit Ofir jewellery design profile

Shlomit Ofir

Shlomit Ofir is een designer die in Tel Aviv woont en werkt. Na haar afstuderen in industrieel design in 2008, gedreven door haar liefde voor sieraden en accessories is Shlomit haar eigen sieradenlijn begonnen.  In haar designs legt Shlomit het dagelijkse leven vast, “snapshots” alsof ze de tijd stopt en het in een kunstwerk vastzet:  een vogeltje op een tak, bloemen in bloei, scherpe lijnen van de skyline van een stad e.v.a.

 

Shlomit Ofir’s sieraden zijn gemaakt van verschillende metalen gecombineerd met parels en edelstenen. De designer gebruikt veel technieken, zoals: emailleren, patina methoden en chemische etsen die speciale effecten in metalen creëren en niet te kostbaar voor klanten zijn. Shlomit vindt het leuk om oud en nieuw te combineren. Ze is vaak geïnspireerd door zowel vintage-romantic en modern-urban thema’s.

 

In haar collecties experimenteert Shlomit met nieuwe metalen en creëert haar “signature” sieraden.  Haar collecties worden in Parijs, New York en nu ook op onze website wereldwijd verkocht!  Shlomit Ofir’s sieraden zijn opgenomen in internationale tijdschriften en worden veelvuldig door celebrities gedragen.

Two_Orchids_Curvy_Bracelet_by_Shlomit_Ofir_at_Tres_Jewellery

Deze collectie van de Israëlische designer Shlomit Ofir is geinspireerd door haar reis naar  het land van de rijzende zon - Japan. In de Japanese collective heeft Shlomit...

€ 59,00