Samantha_Wills_Europe_Via_Tres_Jewellery

Samantha Wills

Samantha Wills is geboren en opgegroeid naast de pittoreske stranden van Port Macquarie aan de Australische East Coast. In 2004 is Wills naar Sydney verhuisd. Hetzelfde jaar heeft ze haar debuutcollectie op de Australlian Fashion Week gepresenteerd. De collectie is momenteel een enorm succes geworden. Designer Samantha Wills is met het sieraden maken als een hobbie begonnen. Maar heel snel is het duidelijk geworden dat design haar “destiny” is.

 

Geinspireerd door haar passie voor het reizen zijn veel van Wills’ creaties naar haar favoriete bestemmingen en avonturen genoemd. Ondertussen woont de designer in New York, een stad die haar een eindeloze inspiratie en artistisch stimuli geeft. Samantha Wills wordt bijna nooit zonder haar camera gezien waarmee ze de magie van de stad probeert te vangen. Wills’ “down to earth” karakter is makkelijk op te merken in haar communicatie en werk als een spokeperson en ambassadeur van haar merk. De designer heeft een “cult following” opgebouwd, met name op social media platforms waar ze eerlijk en open met haar fans communiceert en verhalen deelt over haar leven en haar merk.   

 

De australische accessoires koningin Samantha Wills heeft de titel 'Breakout Star' van de The New York Times gekregen, 'Entrepreneur of the year' van de Cosmopolitan & The People's Choice winnares voor 'Best Australian Accessories Brand' in de 2013 Prix de Marie Claire Awards. De beroemde fashion journalist Inez Mendoza heeft Samantha Wills het grootste australische export-product na Vegemite genoemd. Het vroege succes van de designer en het massale “following” in acht genomen ziet de toekomst voor Wills en haar “glamorous” merk er goed uit.

My_Heart_Your_Soul_Necklace

De My Heart Your Soul ketting komt uit de "Luxe Nomade" sieradenlijn van  Samantha Wills. "Luxe Nomade" is de Franse vertaling van "Nomadic Luxe", wat Parijs weerspiegelt...

€ 164,00
Autumn Silence earrings  by Samantha Wills via Tres Jewellery

Samantha Wills Emporium Muse collection: 

 

"New York, the Emporium. A beautiful menagerie, lust, allure, romance. An intoxicating chameleon. A consuming...

€ 129,00
Bohemian Moon necklace in Turquoise by Samantha Wills on Tres Jewellery close up

Samantha Wills Emporium Muse collection: 

 

"New York, the Emporium. A beautiful menagerie, lust, allure, romance. An intoxicating chameleon. A consuming...

€ 139,00
Autumn_Adventure_Collar_Necklace_by_Samantha_Wills_on_Tres_Jewellery

De Autumn Adventure collar ketting komt uit de sieradenlijn van  Samantha Wills. Overeenkomstig met de ware essentie van Samantha Wills' bohemian luxe esthetiek, is deze...

€ 119,00