Jak_Joten_Profile_Photo

Jak Joten

Jak Joten, collection items atelier is vernoemd naar een Franse verzamelaar die een aantal jonge en getalenteerde Russische designers bij elkaar heeft gebracht om unieke en one of a kind jewellery en meubels te produceren.

 

Joten is betrokken geraakt bij het sieraden vakmanschap in de jaren van de tweede wereldoorlog. Hij besteedt speciale aandacht aan unieke items. Joten heeft de standaard hoog gelegd. Hij wil namelijk dat elk uniek handgemaakt sieraad in het atelier zo goed als een meesterwerk zou moeten zijn en dat het schoonheid en esthetiek moet uitstralen. Het familieverhaal dat nu aan kleinkinderen verteld kan worden hoeft niet meer alleen gebaseerd te zijn op herinneringen maar ook op de schitterende items die door de geschiedenis heen naar het heden zijn meegenomen.

 

De Jak Joten collecties zijn ontworpen en handgemaakt met liefde en met het gebruik van de beste standaarden en technieken.

 

Met het verstrijken van de tijd is de samenleving meer aandacht gaan besteden aan het gevoel en bewustzijn, en de perceptie die mensen hierbij hebben. De items waarmee we onszelf omringen zijn niet alleen maar voor het gebruik of ter decoratie. Men kijkt naar het unieke verhaal wat achter elk item schuilgaat. Het is het verhaal in combinatie met de schoonheid van het sieraad wat het zo bijzonder maakt.

 

 

Sterrenbeeld-ketting-met-amethist-via-Tres-Jewellery

This beautiful dainty necklace is inspired by the magic of constellations. Handcrafted from sterling silver, it features a twinkling violet amethyst pendant and a...

€ 84,00
White_Apple_in_Silver_Necklace_by_Jak_Joten_at_Tres_Jewellery

Geinspireerd door prachtige appeltuinen hebben designers van art atelier Jak Joten de schitterende collectie "White Feeling" geproduceerd. De collectie bestaat uit mooie...

€ 69,00