Five-reasons-opal-jewellery-make-the-best-gifts

Vijf redenen waarom opaal sieraden de beste kerstcadeaus zijn

Opaal is ook bekend onder een roepnaam “De Koningin van de edelstenen”. Hij is inderdaad een prachtige mooie edelsteen die zijn kleur verandert van melk-wit naar turkoois blauwen naar donker groen. Al eeuwen wordt opal gebruikt door juweliers om de meeste bijzonderen sieraden te maken.  Wij zijn verliefd op de koninklijke edelsteen. En hier zijn de vijf redenen waarom maken opaal sieraden de meest schitterend kerstcadeau voor elke vrouw.

 

  1. Sieraden met opalen zijn erg romantisch. De overvloedig van fonkels, de kleuren, de glim van de steen als er ligt op valt – alles maakt opaal sieraden fantastisch en mysterieus. Onze Milky Way oorbellen met natuurlijke opalen zijn een prachtig voorbeeld – klassiek maar heel erg origineel.
  2. Opals hebben zo'n ongelooflijk kleur spectrum. Iedereen kan een tint vinden die hij/zij mooi vindt. Van geel naar turkoois en naar groen – kies een opaal sieraden die het leukste kerstcadeau voor haar wordt!   
  3. Omdat deze edelsteen al eeuwen lang gebruikt wordt zijn er veel antieke sieraden met opaal. Maar als jij geen fan van vintage bent kan jij altijd een gloednieuwe sieraad kopen, die geïnspireerd door verleden is. Onze Northen Light opal ring is een sieraden meesterwerk. Het is onmogelijk om niet verliefd erop te worden.
  4. Er zijn veel prachtige modern sieraden met opals. Onze Avish kettingMallorca ketting en Tiger Lily ketting zijn geode voorbeelden. Deze opaal kettingen worden een stijlvolle kerstcadeau voor elke vrouw.  
  5. Opals zijn epische schoonheden. Punt. Sieraden met opals geven een chique touch aan de meest simpele look en zijn een absoluut must haves.  

 

Opaal sieraden maken een prachtig cadeau voor de kerst, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. 

 

Op de foto - the Northern Light opal ring