Main_Image

The September Issue

Welkome bij de Tres Jewellery September Issue!

Volgens de geode mode traditie openen wij de nieuwe seizoen in vogue en wij nemen vriendelijk afscheid met de vorige.

 

Naast de bestaande in onze boutique designers hebben wij vorige zomer met plezier aan u twee neiuwe merken aangeboden – de New York favorites Holst and Lee en australische super star Samantha Wills. Momenteel zijn de nieuwe collecties van de beiden merken exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Tres Jewellery.   

 

Maar voor het komende seizoen bereiden wij iets heel bijzonder voor u. Wij zijn trots om aan u te kunnen aankondegen dat de sieradenlijn van de beroemde amerikanse designer Ariel Gordon binnenkort exclusief in Nederland bij Tres Jewellery zal verkrijgbaar zijn. Ariel Gordon merk is werld beroemd en de sieraden worden door de celebrities (Charlize Theron), door fashion bloggers en door stylisten gedragen.

 

Verder lanceren wij een geweldige project – een capsule sieradencollectie voor mamas en dochtertjes. Geinspireerd door haar diepe liefde voor net geboren dochtertje heeft Nederlandse designer Lenneke Kooijman (Lennebelle) prachtige zilveren en gouderen kettingen en aarmbanded voor mamas en hun kleine meisjes ontworpen. Meer details volgen.

 

En natuurlijk gaan wij nieuwe sieraden toevoegen aan de bestaande collecties van uw favorite designers en merken zoals Samantha Wills, Jak Joten, Laura Rysman e.v.a.

 

Enjoy the new season with Tres Jewellery!

www.tresjewellery.nl