Maak-jouw-garderobe-zomerklaar-zonder-veel-uitgeven

Maak jouw garderobe zomerklaar zonder veel uitgeven

Zomer - het beloofde land van van avonturen, gouden tan, het dansen ver na de middernacht en het kussen onder de melkachtige maan. Wie droomt er niet over ? Maar een zoete droom kan snel een nachtmerrie worden als je nog geen zomer garderobe hebt en een beperkte budget. Don't panic yet. Hier is een truc hoe je jouw garderobe zomerklaar maakt zonder heel te veel uitgeven. And you'll look fabulous! 

 

Investeer in de zomersieraden. Deze portemonnee-vriendelijke oplossing stelt je in staat om seizoen klaar te zijn en plezier te hebben met kleuren, stijlen en vormen. Neem een fasjionable kleurrijke ketting. Trek een kleine zwarte jurk of een wit overhemd met jouw favoriete spijkerbroek en top het met een Blazing Bonfire ketting van Holst and Lee - binnen een paar seconden wordt een moeiteloos klassieke zomerse look gemaakt. En het leukste is dat je al bijna alle onderdelen van de outfit in jouw kast hebt opgehangen.

 

De zomerkleiding zoals jurkjes, linnen broek en off-shoulder tops zieten er altijd goed uit in de theorie . Maar vaak in blijkt het de praktijk een teleurstelling te zijn. Hoe vaak zou je in jouw uber korte zomerjurkje naar het airconditioned kantoor te gaan? Hoeveel keer zou jij jouw super gerimpelde linnenbroek strijken? En wil je echt veel off-shoulder tops in ons noordelijke klimaat dragen aangezien dat een levensduur van de zomer niet langer is dan twee en een half weken? Maar sieraden zijn tijdloos. Jij kunt ze voor de komende jaren dragen. Ernaast zullen jouw sieraden een prachtige caleidoscoop van uw zomerherinneringen vormen.

 

foto via galmeetsglam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shop onze keuzen van kleurrijke kettingen perfect voor de zomer: 

 

Holst and Lee Blazing Bonfire necklace

Samantha Wills My Heart Your Sould necklace

Lionette NY Mallorca necklace

Dannijo Medine bib necklace vintage

Holst and Lee Coconut necklace

Ettika Fiesta Fringe necklace

Samantha Wills Bohemian Mood necklace

Lionette NY Chippaqua necklace

Dannijo Nicoline necklace vintage

Ettika Bib necklace