12-meest-originele-sieraden-kerstcadeaus-2017-voor-haar-via-Tres-Jewellery

12 meest originele sieraden kerstcadeaus 2017 voor haar

Kerst is een fantastische, rmantieke tijd (lees: erg stressvole, “wat moet ik aan haar dit jaar geven?!?!” sizoen). Zullen wij eerlijk zijn – het kan heel moeilijk zijn om een mooi unieke kerstcadeau voor jouw vrouw, vrindien (en niet te vergeten moeder, zus en dochter) te vinden. Zeker tegenwordig wanneer alle wensen worden uitgevoerd binnen een muisklik. Dus, hoe kan jij haar echt een onvergeetbaar cadeau geven?  

 

De 12 meest originele sieraden kerstcadeaus voor haar, editie 2017 is een post voor jullie, mannen, om de belangrijke vrouwen van jullie leven te verbasen en verwennen. En alle sieraden van onze gift guide zijn online beschiekbaar. Dag-dag drukke winkelcentrums. Shop vanaf jouw eigen bank!

 

Klassieke sieradencadeaus

 

Double Pearl Bangle Gold - deze 18k  vergulde zilveren armband met twee zoetwaterparels is een prachtige klassieke sieraad met een moderne allure. 

The Milky Way stud earrings with natural opals - glinsterende opalen, zowel betoverende als mysterieuze geven een stijlvolle twist aan een paar klassieke knopoorbellen.

 

 

 

 

Statement sieradencadeaus

 

The Reflections Ball necklace - de 22k vergulde ketting is een ultieme kerstsieraad. Chic en tijdloos.  

The Bohemian Bardor ring -  een bohemian en luxe sieraad. Gemaakt door de legendarische Australische sieradendesigner deze ring is verkrijgbaar in drie kleuren. 

 

Sieradencadeaus van edelmetalen en met edelstenen

 

The Northern Light ring with natural opal and white topazes - een koninklijk juweelstuk. Deze ring is ontworpen om een toekomstig erfstuk te worden. 

Amethist ketting - een handgesneden amethist hanger is geplaatst in 9k roze vergulde zilver. Een stijlvol cadeau om te vinden onder de kerstboom.

 

Sieradencadeaus voor moeders en dochters

 

The Stargazer bracelets giftset - twee identieke sterling zilveren armbanden voor moeder en dochter, een unieke cadeau om moederliefde te vieren. Perfect voor jouw vrouw en kind. Of jouw moeder en haar kleindochter. 

You Are My Shining Star giftset - een armbanden set van twee identieke 18k vergulde zilveren armbanden met drie sterrentjes. De armbanden set komt in de ceadeauverpakking. 

 

Sieradencadeaus onder €50

 

Zilveren oorbellen met groene agaat - deze schitterende oorbellen met groene agaat zijn handgemaakt in Nederland. Een prachtig cadeau om ontvangen deze kerst.  

A Paper Plane necklace - Origami-geïnspireerde ketting is een zeker bijzonder kerstcadeau. En extra plus deze designer sieraad is in aanbieding.

 

Sieradencadeaus onder €100

 

Emanuelle Swarovski kristallen oor jasjes - stijlvolle oorbellen met een sexy uitstraling. Leuk cadeau voor een moderne vrouw met een uitstekende smaak. 

The Reflections Ball ring - deze 22k vergulde statement ring heeft de Old Hollywood glamour. P.S. nu in AANBIEDING!

 

May the Force and Christmas Spirit be with you met onze 12 meest originele sieraden kerstcadeaus voor haar, 2017. Geniet van het geven!